Social media marketing is één van de grootste en belangrijkste onderdelen van online marketing. Social media marketing is vooral meer dan alleen maar berichten plaatsen op Facebook, Twitter en alle andere social media kanalen.

Uw social media marketing?

Ja? Leer dan snel hoe jij kan vissen in de online vijver!

Online vijver

Ondernemers kunnen niet meer om social media heen, het is dé online vijver waar de doelgroepen zich bevinden, en waarin gevist moet worden. Een groot voordeel van social media is dat het door het gebruik van smartphones binnen handbereik is, want ruim 10 miljoen Nederlanders heeft een smartphone. Dat betekend dat jij jezelf in de broekzak van jouw doelgroep bevindt.

Uit ervaring weet ik dat veel ondernemers te weinig tijd en kennis hebben om zich 100% op social media marketing te kunnen richten. Ook al zijn ze zich bewust dat ze er meer mee moeten doen. Dat is doodzonde, juist omdat social media marketing, in de huidige tijd, in geen enkele online marketing strategie mag ontbreken.

Een fout die veel gemaakt wordt is het feit dat veel mensen denken dat social media marketing alleen maar bestaat uit berichten plaatsen op Twitter en Facebook. Maar social media marketing is veel meer dan dat, kijk alleen al naar alle onderwerpen die over social media marketing op deze pagina.

Vragen?

Vragen over social media marketing? Neem dan contact met mij op, dan help ik jou graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *