Media Conversia is in 2012 door mij opgericht.

Maar wie is mij?

Mij is Mike Nuijs 33 jaar woonachtig in Elst, getrouwd met Kanjer Evelien en vader van drie kanjertjes Nina, Noud en Nienke.

Meer over mij

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in online marketing en vooral in social media. In 2012 zag ik veel kleine ondernemers in mijn omgeving stoeien met het nieuwe en vrij onbekende fenomeen Social Media Marketing. Toen besloot ik dat ik meer met social media marketing ging doen en anderen ermee ging helpen. Daarnaast was altijd een droom van mij om mijn eigen bedrijf te beginnen, dus de link naar een eigen online marketing bureau was snel gelegd. Die stap heb ik uiteindelijk ook gemaakt, en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds trots op.

over mij mike nuijsMijn missie

In 2012 ben ik begonnen met Media Conversia, later dat jaar ben ik trainer geworden bij Social Media Leren. Omdat online marketing meer is dan social media alleen, en er alleen al heel veel te vertellen is over social media marketing besloot ik om Media Conversia online op te splitsen in twee websites. Media Conversia richt zich op online marketing waar onder andere zoekmachine marketing, e-mail marketing, viral marketing en content marketing wordt besproken. Uw Social Media Marketing richt zich op social media marketing. Social media marketing is een heel groot onderdeel van internet marketing waar veel over te vertellen is, en daarom heb ik besloten om alles over social media marketing samen te voegen op één website, Uw Social Media Marketing.

In 2012 ben ik voor mijzelf begonnen met als missie anderen ondernemers te helpen, in mij eerste twee jaar als ondernemer heb ik geleerd dat het leven als zelfstandig ondernemer niet altijd van een leien dakje gaat en dat de MKB weg vol obstakels zit. Maar het heeft mij als MKB’er sterker gemaakt, net zoals mijn missie om andere ondernemers te helpen om meer rendement te halen uit online en social media marketing.

Koffie of Thee?

Wil je meer te weten komen over mij of internet marketing? Laten wij dan snel eens gaan praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *