Wanneer je een website vindbaar wilt maken in de zoekmachines zoals Google mag Zoekmachine marketing niet meer ontbreken. Zoekmachine marketing, in het Engels Search Engine Marketing (SEM), is onder te verdelen in:

Met zoekmachine optimalisatie zorgt je ervoor dat de website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google, in Nederland met zijn 90% aandeel de grootste zoekmachine van ons land. Mensen zoeken in Google zijn naar bedrijven zoals die van u, doormiddel van zoekopdrachten, dan wilt u dat uw bedrijf gevonden wordt, en niet die van de concurrent. Het verwerken van deze zoekopdrachten in de website draagt bij in uw doel om gevonden te worden in Google, een tool om uw doel kracht bij te zetten is Google Adwords.

google adwords media conversiaGoogle Adwords

SEA, in het Nederlands zoekmachine adverteren, houdt in dat u kunt adverteren in Google, dit adverteren gebeurt naar aanleiding van zoekwoorden, zodat uw advertentie wordt getoond in Google wanneer met zoekt op het betreffende zoekwoord.

Vragen over zoekmachine marketing?

Wil je meer weten over zoekmachine marketing of één van de onderdelen SEO en SEA? Neem dan contact met mij op, dan help ik jou graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *