Ik geef social media trainingen op maat, dat houdt in dat ik elke training aanpas op de aankomende cursist(en). Soms merk ik dat cursisten aan één trainingsmiddag niet genoeg hebben en wat meer nazorg willen. Deze nazorg bied ik doormiddel van social media begeleiding waarbij ik de jou als cursist ondersteun en adviseer voor een langere periode.

Hoe werkt de begeleiding?

Tijdens de training krijg ik een goed beeld van jouw niveau op het gebied van social media marketing. Aan de hand van jouw niveau plannen wij een aantal data in waarbij ik langskom om met jou jouw social media marketing door te nemen. De indeling verschilt natuurlijk per cursist maar de begeleiding houdt globaal in:

De invulling van de begeleidinde sessies gaat in overleg, één van de opties is dat we per sessie één social media profiel onder handen nemen.

Wat kost de begeleiding?

De kosten voor de social media begeleiding is €55,- per uur excusief de kosten voor de training. De kosten van een social media training zijn vanaf €275,- en duren één of twee dagedelen.

Vragen over de social media begeleiding?

Heb je vragen over een social media training of de social media begeleiding? Wil je advies over wat voor jou de beste optie is? Neem vrijblijvend contact met mij op en dan nemen we telefonisch of onder het genot van een bakje koffie of thee door wat voor jou de beste aanpak is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *